Novalja

Novalja, eiland Pag
Novalja, eiland Pag
Novalja, eiland Pag

Als er zich een bestemming de afgelopen jaren heeft bewezen is het Novalja wel, het Ibiza van Kroatië! Van een klein stadje is het uitgegroeid tot een echt paradijs voor jongeren! Novalja ligt net voor de kust van Kroatië op het eiland Pag. Het gezellige centrum, de vele restaurantjes, de mooie boulevards, de heerlijke stranden en de unieke clubs maken Novalja super hip, hot en sexy!

Het weer in Novalja is heerlijk, dus pak ’s ochtends je spullen en ga naar het Zrce-strand! Aan dit relaxte strand liggen de hipste clubs waar het feest ’s middags al begint! Ga helemaal uit je dak in je zwemoutfit en geniet van al het mooie internationale publiek, de goede dj’s en het heerlijke warme zonnetje op je bol! Je kijkt hier werkelijk je ogen uit!

In het gezellige centrum ligt de Cocomo, een loungetent waar je lekker kunt opwarmen voor de grote feesten op het Zrce-uitgaansstrand. Op Zrce kun je niet alleen feesten als de beste, maar ook bungeejumpen, wakeboarden, jetskiën, banaanvaren, ringoën, zwemmen en zonnen. In het centrum vind je nog meer bars en veel goede restaurants. De beste DJ's laten hun beats horen bij Papaya, dé beachclub van Novalja. Hier kan jij helemaal los gaan op de vetste tracks en gelukkig gaan de geweldige feesten bij deze beachclub de hele zomer door.

De omgeving van deze partybestemming is prachtig. De mooie natuur van het eiland Pag zal je werkelijk verbazen. Naast feesten en relaxen, wil je misschien wel meer zien van de omgeving. De Plitvice-meren zijn het hoogtepunt. Een adembenemend natuurpark dat je zeker gezien moet hebben. Ook kun je los gaan op of in het water rondom Novalja tijdens het wakeboarden of duiken. Novalja is een echte hotspot waar X-travel de leukste camping, appartementen en het beste hotel heeft geselecteerd!